Back to top

El forn Huguet presenta la mona del Bou de Reus

Ramon de la Fuente ha preparat, per aquesta Setmana Santa, una nova figura de xocolata dels elements festius de la ciutat. És la 13ena mona que posa al mercat el conegut pastisser de Reus.
La nova mona del Forn Huguet

Ramon de la Fuente assegura que "fins que em jubili tinc intenció de fer-ne una cada any". Així responia a la pregunta de quantes figures de xocolata dels elements festius de la ciutat li queden per fer. "En porto 13 i quan em posi amb les danses...", reblava. 

Les mones de l'Huguet

Enguany l'escollit ha estat el Bou de Reus. Un element que no forma part del seguici festiu però que sí que s'integra en l'ideari festiu de la ciutat. De fet, aquest passat Sant Pere, el Bou va sortir amb el seguici en les tradicionals professons de Completes i del dia de Sant Pere, perquè es complica el 675è aniversari del primer bou festiu datat a la ciutat. 

El Bou ha participat de la festa i ha ballat a les portes del Forn de pa Huguet, davant d'un nombrós grup de gent que no s'ha volgut perdre la festa. Entre ells, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la regidora de Cultura, Montserrat Caelles. 

El bou ballant davant el forn