Back to top

El fort vent provoca diverses destrosses a Reus

Les ventades han causat la caiguda d'arbres o desplaçament de contenidors amb dany a vehicles. Els Bombers han rebut una seixantena d'avisos i la Guàrdia Urbana també ha hagut de fer una seixantena de sortides.

Foto: Francesc Josep Vernis Bodro

S'esperaven forts cops de vent per aquest dilluns però segurament tota previsió ha estat poca. Les ventades han provocat diverses incidències a la ciutat de Reus, així com també arreu del territori. Una de les més escandaloses, un arbre partit per la meitat que s'ha precipitat sobre un vehicle a la Riera Miró. A més, però, hi ha diverses incidències provocades per contenidors que han xocat contra vehicles i també contra mobiliari urbà. 

Contenidors vent Reus

Protecció Civil manté l'alerta del Pla Ventcat per forts vents a tot Catalunya. Concretament al Baix Camp, les ventades han causat diverses incidències com la caiguda d'arbres, despreniments de façana, caiguda de tanques i desplaçament de contenidors amb dany a vehicles. 

Vent

La Guàrdia Urbana ha fet una seixantena d'actuacions i Emergències ha rebut una seixantena de trucades de municipis de la comarca, on el vent ha arribat a sobrepassar els 100 km/h com és el cas de Mont-roig del Camp.


 

Segons informen els Bombers, a Cambrils s'han registrat una dotzena d'avisos per fort vent, provocant diversos danys materials. Afortunadament no s'han hagut de lamentar danys personals.

cambrils vent

Fotografia: Janina Llauradó

Entre els incidents més destacats s'hi troba la caiguda d'arbres, un d'ells damunt d'un cotxe situat al carrer Castell de Siurana, sanejaments de façanes, planxes que s'han desprès d'un edifici i tres contenidors que s'han desplaçat a causa de les fortes ratxes de vent.

Paraules clau:

Notícies relacionades