Back to top

Forta presència d'artistes del territori a la programació de l'Associació de Concerts

La nova programació de l'Associació de Concerts de Reus començarà el 7 d'octubre amb un espectacle del Tortell Poltrona, i finalitzarà amb un Cicle de Primavera a la Prioral de Sant Pere.

La nova temporada artística de l'Associació de Concerts de Reus comptarà amb gairebé un 70% d'artistes del territori i, a més a més, la programació té 35 actuacions, un 60% més que l'any passat. L'Orquestra Camerata XXI o el baríton Àngel Òdena són alguns dels participants en aquesta nova temporada artística, que començarà a principis d'octubre i acabarà a inicis de juny del 2022.

Cicle de Primavera a la Prioral

Una de les novetats de la programació és que la Prioral de Sant Pere serà l'escenari del Cicle de Primavera, que comptarà amb les actuacions del Quartet Gerhard o l'Orquestra Händel, durant el mes de maig i juny. 

La temporada començarà el 7 d'octubre amb un espectacle a càrrec de Tortell Poltrona. La presentació de la nova programació s'ha realitzat l'endemà que Reus entregués la medalla d'Or de la ciutat a l'entitat per la celebració del seu centenari.

Consulta tota la programació

Paraules clau:

Notícies relacionades