Back to top

El Fortuny cantarà a ritme de gospel per a la Distròfia Muscular

L'acte anirà càrrec de la Coro Gospel Living Water i els beneficis aniran destinats a la Fundació Noèlia, una entitat que acull persones afectades per la Distròfia Muscular per dèficit de col•lagen VI.
concert en benefici a la Fundació Noelia a càrrec de la Coro Gospel Living Water al Teatre Fortuny de Reus

La solidaritat arriba a principi d'any a Reus amb un concert de Gospel per recaptar fons a favor de la Fundació Noelia, nens contra la Distròfia Muscular Congènita per dèficil de col·lagen VI, una malaltia considera com a minoritaria que actualment no té cura. El concert tindrà lloc aquest dissabte 11 de gener a les 19.00h

L'entitat té per objectiu promoure i finançar línies d'investigació que puguin contribuir en el desenvolupament del tractament per curar aquesta malatia. També acompanyen a les famílies i afectats al llarg de totes les etapes de la malaltia i generen una estructura de suport mutu entre elles, fomentant la seva participació dins de la pròpia entitat, amb la finalitat de poder millorar així la seva qualitat de vida.

Una malatia minoritària amb una cura a punt d'aconseguir

La Fundació Noèlia ha aconseguit obrir noves línies d’investigació i també ha donat continuïtat en d’altres que estaven aturades o que no tenien finançament, com per exemple Història Natural, diagnòstic i tractament de les distròfies musculars per dèficit de col·lagen VI de l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona o l’estudi de teràpia gènica en fase preclínica mitjançant “salt d’Exó” per mutacions intròniques de l’Institut Nacional de Salut dels Estats Units, juntament amb la University College London.

Un concert benèfic a càrrec de la Coro Gospel Living Water

cartell concert de la Coro Gospel Living Water al teatre Fortuny en benefici a la Fundació Noelia

El Teatre Fortuny serà l'escenari d'aquest acte benèfic on la música en serà la protagonista de la mà de la Coro Gospel Living Water, un grup format per una cinquantena de membres procedents de Madrid. Les entrades per al concert es poden adquirir per 15 euros a la pàgina web del Teatre Fortuny o a la mateixa taquilla tot i que des de l'organització han assegurat se'n han venut gran part de les localitats. Per altra banda, des de la pàgina web de la Fundació Noelia també es pot col·laborar fent un donatiu a la fila zero.

 

 

 


 

 

Paraules clau: