Back to top

El Fortuny es renova de cara la temporada vinent

Per segon any consecutiu, el Teatre Fortuny aprofita les vacances d'estiu per preparar-se per la temporada alta. La millora del teatre i el seu equipament tècnic és primordial per oferir al públic una programació artística de qualitat.
Josep Margalef i un dels tècnics al Teatre Fortuny

El Teatre Fortuny restarà tancat durant els mesos de juliol, agost i setembre. Durant aquest temps, el consorci vetlla pel manteniment i la conservació de la seva infraestructura, que durant l'any queda en segon pla a causa de la temporada alta de l'activitat artística. De moment, s'està invertint en la millora de la part elèctrica (manteniment de focus) i altres accions tècniques, com la reforma de la taula de so i el canvi dels aparells d'il·luminació. A partir de l'agost, començaran les obres més denses: entraran en acció pintors i paletes per arranjar els escenaris, els camerinos, la platea...

Des del consistori expliquen que els objectius d'aquests canvis son la comoditat del públic i el perfeccionament de la qualificació escènica i tècnica, així com modernitzar tot el necessari per adaptar-se a les noves tecnologies. Oferir al públic una programació de qualitat és l'objectiu més bàsic d'aquestes reformes.

Coincidint amb les festes majors de Misericòrdia, el Teatre obrirà novament les portes amb les obres Annie i Jekyll i Mr Hyde, el 28 de setembre.

Paraules clau: