Back to top

'Fot-li que és de Reus', el nou llibre de tots els reusencs

'Fot-li que és de Reus'. Amb aquesta frase tan popular, el dissenyador Jordi Romero i el periodista Josep Baiges han batejat el seu nou llibre. Una obra on a través de les il·lustracions de Romero i l'aportació literària de Baiges expliquen la vida de 100 ganxets i ganxetes. En definitiva, un llibre fet des de Reus per a la gent de Reus.
'Fot-li que és de Reus', el nou llibre de tots els reusencs i les reusenques

Plena de gom a gom es trobava aquest dimecres, 26 d'octubre, la sala Emili Argilaga del Centre de Lectura de Reus per a presentar el llibre 'Fot-li que és de Reus'. Una obra artística i literària on s'il·lustren 100 reusencs i reusenques de la mà del dissenyador Jordi Romero, acompanyats d'algunes de les seves curiositats i anècdotes, escrites pel periodista Josep Baiges. Una peça literària que va començar gairebé sense voler i com si fos un joc.

"Jo publicava diàriament un grafisme al meu mur de Facebook. Un grafisme relacionat amb algun esdeveniment local, nacional o internacional", comença explicant Jordi Romero, il·lustrador i autor del 'Fot-li que és de Reus'. "A partir d'aquí començo una sèrie de siluetes sobre ganxets i ganxetes imaginaris", continua Romero, i afegeix: "Passats uns dies m'adono que se m'obra la possibilitat de fer les siluetes de ganxets i ganxetes amb noms i cognoms".

Així va començar aquesta gran aventura sobre el Món de Reus. I és que la veritat és que tots i cadascun dels ganxets i ganxetes són els grans protagonistes de la vida reusenca.

Una mena de 'qui és qui' que ara s'ha plasmat en aquest llibre, que podria comptar aviat amb un segon volum. I és que en Romero i en Bages ja tenen més de 300 ganxets i ganxetes catalogats per seguir engrandint el 'Fot-li que és de Reus'.

Paraules clau: