Back to top

El 'Fot-li que és de Reus' tindrà un tercer volum

Després de publicar el segon volum al ben mig de la pandèmia, els autors Josep Baiges i Jordi Romero van signar exemplars de llibres als Jardins de la Casa Rull.

Josep Baiges i Jordi Romero han signat aquest dimecres, als Jardins de la Casa Rull, desenes i desenes d'exemplars del segon volum del 'Fot-li que és de Reus'. La vigilia del dia del llibre rehubicat per culpa de la pandèmia, el periodista i l'il·lustrador van voler acostar-se als seus incondicionals després d'haver forjat el llibre just abans del confinament.

Ambdós diuen que es troben còmodes en aquest format i asseguren que ja treballen en futures edicions del 'Fot-li que és de Reus'. De fet, no descarten fer-ne una col·lecció sencera. "És un goig treballar amb el Jordi Romero", diu Josep Baiges. Romero, de la seva banda confirma que "m'ho passo molt bé, és fantàstic i a més fem un llibre". De fet, durant el vespre d'aquest dimecres no han parat de signar llibres i asseguren que "a la gent de Reus els agrada molt això". 

Fot-li que és de Reus

La galeria de reusencs impressa

El segon volum del 'Fot-li que és de Reus' arriba poc més d'un any i mig després de la primera edició del primer volum. Aleshores es van vendre la iniciativa amb el subtítol suggerent de 100 ganxets i ganxetes per donar i vendre. Un lema que s'ha mantingut en la segona edició, on es poden descobrir més ciutadans de Reus que tenen, cadascú des del seu punt de vista, un lloc en el Món de Reus. 

Paraules clau:

Notícies relacionades