Back to top

El FRAME Film Festival arriba a Castellvell

El cap de semana del 10 i 11 de setembre, Castellvell del Camp será la quarta població anfitriona que rebrà la primera edición del FRAME Film Festival

FRAME Film Festival és un festival de curtmetratges itinerant que  consta de dues fases. En aquesta primera edició hi participen 9 municipis, Montbrió del Camp, L’Arboç, Cabra del Camp, Castellvell del Camp, La Canonja, Sant Jaume d’Enveja, Albinyana, Ascó i Alcanar.

En el festival es presentaran una selecció dels millors curtmetratges del circuit estatal produïts durant els anys 2021 i 2022 per tal de donar l'oportunitat al públic de veure i votar les últimes novetats, grans obres i bones històries que es conten en format de curtmetratge. Així, el públic seleccionarà les pel·lícules que passaran a la fase final per a rebre els premis Talent FRAME.

Fase classificatòria

Aquesta fase se celebrarà en diferents municipis del la província de Tarragona. L'organització activarà una convocatòria i obrirà un període d'inscripció per a cada municipi col·laborador. 

  • La fase classificatòria al 2022 se celebrarà entre els mesos de juny i novembre. 
  • Del total de curtmetratges inscrits a cada seu, l'organització seleccionarà 20 obres per a la seva projecció pública.
  • El públic assistent a cada seu, mitjançant votació decidirà el curtmetratge guanyador en la seva població.

Fase final (Premis Talent FRAME)

A la fase final accediran els curtmetratges guanyadors en cadascuna de les seus col·laboradores de la fase classificatòria del FRAME Film Festival i optaran als premis Talent FRAME que s’entregaran al mes de desembre.

Aquets premis seran decidits per un jurat format per professionals del sector audiovisual. Hi haurà un premi que decidirà el públic assistent a la projecció de finalistes d’aquesta fase Final.

Projeccions a Castellvell del Camp

Les projeccions a Castellvell del Camp tindran lloc a la Sala gran del Casal d’Entitats ubicada al Carrer Pompeu Fabra.

  • 10 de setembre a les 19.00 h
  • 10 de setembre a les 20.30 h
  • 11 de setembre a les 19.00 h
  • 11 de setembre a les 20.30 h

Paraules clau:

Notícies relacionades