Back to top

Francesco Compagno, últim fitxatge del Reus Deportiu Miró 2021/2022

El jugador prové de l'Amatori Lodi italià, on ha jugat les darreres quatre temporades. Tot i la seva joventut (22 anys), Compagno ja ha guanyat dues copes, una lliga i una supercopa.

Tal com va avançar Canal Reus TV, Francesco Compagno ja és jugador del Reus Deportiu Miró de cara a la temporada 2021/2022. El davanter, nascut a Bassano del Grappa el 1999, ha anotat 43 dianes aquesta temporada, entre la lliga i la copa. L'italià es va formar a la base del Breganze, ha jugat al Monza i ha estat un habitual de les seleccions nacionals en categories inferiors. 

Conegut com a 'Checco' Compagno, el nou 77 roig-i-negre ha disputat les darreres quatre temporades amb el Lodi, on ha aconseguit quatre títols (dues copes, una lliga i una supercopa). Compagno arriba lliure, ha firmat un contracte de dues temporades més una d'opcional i és l'últim fitxatge del Reus Deportiu Miró pel curs vinent. 'Checco' va jugar contra el Reus en competició europea, i va anotar un gol en el Lodi-Reus disputat en terres italianes el novembre del 2019. 

Paraules clau:

Notícies relacionades