Back to top

Frenar els contagis per no tensionar l'Hospital Sant Joan

A dia d'avui i segons dades de l'Ajuntament de Reus, l'Hospital Sant Joan compta amb una dotzena d'ingressats a l'UCI i amb una planta dedicada a acollir els positius de COVID. La situació no és complicada però demanen reduir la interacció social per evitar que es descontroli.

Dues setmanes després que la Generalitat aixequés les mesures excepcionals implantades a Reus per frenar l'increment de contagis a Reus, ara és un marc normatiu nacional el que torna a colpejar la ciutat. 

Ara bé, segons les dades, la ciutat no ha millorat: a hores d'ara el contagi es troba 100 punts per sobre de la mitjana catalana i l'índex de positius per PCR està al 10%,  pràcticament al doble del que recomana l'Organització Mundial de la Salut. 

A l'Hospital Sant Joan, amb dades d'aquest divendres, hi ha una dotzena d'ingressats a l'UCI i hi ha una planta dedicada a acollir els positius de COVID, segons explica a Canal Reus Òscar Subirats, el regidor de Salut de l'Ajuntament de Reus. 

A l'espera del que pugui decidir el PROCICAT i el comitè d'emergències de la ciutat, la Fira del Circ de Catalunya, el Trapezi, continua programada per la setmana vinent. 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades