Back to top

A les portes de la remuntada

Les de Marc Mestres, que han arribat a perdre per tres gols de diferència, s'han situat a una sola diana d'empatar. Finalment, però, el Mataró s'ha emportat la victòria (2-4).

Partit complicat per la Fundació Futbol Base Reus a l'annex de l'Estadi. L'equip de Marc Mestres rebia la visita del Mataró, equip cridat a lluitar per l'ascens al futbol estatal. Una qualitat que s'ha vist reflectida al camp, ja que les visitants han encarrilat la victòria amb tres gols a la primera part, obra de Jasmina Chamarro, Cristina González i Queralt Fàbregas.

Les roigs-i-negres, però, no s'han rendit, i a la represa han marcat dues dianes en sis minuts mitjançant Xènia Peris i Júlia Francesch. Dos gols que han situat, de nou, a les reusenques en el partit. Tot i intentar-ho, finalment el Mataró ha sentenciat amb el quart gol, obra de Laia Martí. Derrota per una Fundació que es manté en l'onzena posició de la classificació amb 11 punts. Aquesta setmana, les ganxetes visitaran el camp del Terrassa, setè amb 16 punts. 

FOTOGRAFIA: Xavi Guix

Paraules clau:

Notícies relacionades