Back to top

Fundació Mn. Frederic Bara posa en marxa el projecte "Petites Històries del Centre Obert"

La nova iniciativa sorgeix dels qüestionaris realitzats pels infants, on expliquen les experiències i emocions del seu primer dia a la Fundació.

"Petites Històries del Centre Obert" és el nou projecte de la Fundació Mn. Frederic Bara i Cortiella, on els nens i nenes expliquen les experiències viscudes al centre reusenc. L'objectiu principal de la iniciativa és ajudar a expressar els seus sentiments i el seu desenvolupament personal mitjançant les eines del món audiovisual.

L'activitat va néixer primer en format de qüestionari on els infants havien d'expressar de forma escrita com se sentien el primer dia a la fundació i reflexionar en allò que més els hi agrada. Davant del bon resultat els monitors del centre van decidir donar-li una forma més innovadora al projecte mitjançant un croma, on els nens puguin desenvolupar de forma visual les seves paraules.

La Fundació Mn. Frederic Bara i Cortiella fa 35 anys que ofereix suport educatiu i escolar, mitjançant activitats adreçades als nens i nenes amb dificultats econòmiques per ajudar-los per prepar-se pel de dia de demà.

Paraules clau:

Notícies relacionades