Back to top

El futur del CAIF es podria aprovar definitivament a l'abril

El Centre Aquàtic i de Fitness, si tot va segons el previst, ha de passar per la mesa de contractació aquesta setmana. I si no hi ha cap sorpresa d'última hora, el ple aprovaria l'adjudicació de l'equipament el pròxim mes d'abril.

El projecte del Centre Aquàtic i de Fitness de Reus continua avançant. Duet Spa&Sports és l'única empresa que es va presentar a la licitació, i si no hi ha cap moviment d'última hora, aquesta setmana es conformarà la mesa de contractació. Aquesta mesa s'encarrega de valorar les proposicions dels licitadors, en aquest cas de l'empresa esmentada, i proposar a l'òrgan de contractació, l'Ajuntament de Reus, l'adjudicació del contracte. Una adjudicació que podria passar pel ple del mes d'abril.

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Reus, Josep Cuerba, expressa als micròfons de Canal Reus la seva satisfacció per resoldre "una enquesta d'hàbits esportius de la ciutadania", la qual assegura que "demanava una instal·lació d'aquesta envergadura". Cuerba creu que serà una instal·lació que "donarà resposta a molta gent de la ciutat i de la província". 

D'aquesta manera, tot apunta que Duet Spa&Sports serà l'empresa encarregada de tirar endavant el projecte del Centre Aquàtic i de Fitness de Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades