Back to top

El futur del futbol femení de Reus, a l'Escoleta de la Fundació

Després de la creació del primer equip, la Fundació Futbol Base Reus ha impulsat una Escoleta de futbol femení, que entrena els diumenges a l'annex de l'Estadi Municipal.

Una futbolista podrà formar part de la Fundació des dels sis anys i fins que arribi al primer equip. Amb la creació del sènior i l'Escoleta, l'entitat roig-i-negra tanca el cercle. Jugadores d'entre sis i dotze anys se citen els diumenges a l'annex de l'Estadi Municipal per practicar l'esport que més els agrada. "L'Escoleta neix amb l'objectiu que les jugadores més petites de la ciutat i voltants, que vulguin descobrir el futbol i que tinguin alguna por a provar-ho, que s'atreveixin", diu Roger Juncosa, coordinador del futbol femení de la FFBR. 

Els entrenaments de l'Escoleta, que s'allargarà durant tota la temporada, comencen amb conceptes bàsics del futbol i, a poc a poc, s'afegiran nous aspectes tècnics i tàctics. Amb l'Escoleta i el primer equip, la Fundació compta amb jugadores de totes les franges d'edat. Juncosa subratlla que així "es tanca el cercle. Des de dalt creem un amateur i des de baix l'Escoleta. Des dels sis anys estaran amb nosaltres creixent com a futbolistes i persones". "Si en un futur poden estar al primer equip havent estat des de ben petites al club, és una cosa que ens fa molta il·lusió", rebla.   

D'aquesta manera, la Fundació Futbol Base Reus forma unes jugadores que poden emmirallar-se amb el primer equip del club. Qui sap, si en un futur, també celebraran gols a l'Estadi com les seves referents.

Paraules clau:

Notícies relacionades