Back to top

El futur del Ploms, desencallat

La Comissió Territorial d'Urbanisme del Camp de Tarragona ha donat l'aprovació definitiva al pla de viabilitat del club albinegre.

El pla especial urbanístic per a l'ordenació dels usos i de l'edificabilitat del Club Natació Reus Ploms ha obtingut el vistiplau de la Comissió Territorial d'Urbanisme del Camp de Tarragona aquest mateix dimecres. Segons ha pogut confirmar Canal Reus, ho ha fet sense cap sorpresa d'última hora, una situació que sí que va passar el setembre, quan la mateixa Comissió va ajornar l'aprovació per més endavant. 

L'última aprovació per desencallar el projecte

Amb el projecte del Ploms aprovat definitivament, el club podrà tirar endavant el contracte amb AEGIDE, l'empresa francesa de residències de gent gran que ha de comprar quasi 3.000 metres quadrats del club, corresponents a la cantonada de l'avinguda Marià Fortuny amb la de l'avinguda de Tarragona. Una compra que rondarà els 2,5 milions d'euros, que ha de servir per netejar l'històric deute amb Proidecamp i perquè l'entitat pugui iniciar la remodelació de les instal·lacions.

Així doncs, el futur del Ploms s'ha desencallat després de mesos d'espera.

Paraules clau:

Notícies relacionades