Back to top

El futur del Reus a la Lliga Europea passa per Valdagno

Tal com els vam avançar des de Canal Reus la setmana passada, el conjunt italià serà l'amfitrió del grup del Reus a la Lliga Europea.

El Palalido de Valdagno acollirà la segona fase de grups de la Lliga Europea, una instal·lació que compta amb una superfície de parquet i on caben fins a 1.500 espectadors. La setmana passada els explicàvem que l'equip italià tenia la prioritat per ser la seu del grup, un fet que no han volgut desaprofitar. D'aquesta manera, el Reus viatjarà fins a Itàlia per aconseguir el bitllet per a la tercera fase de grups de la màxima competició continental. 

A més a més, el debut roig-i-negre serà contra els amfitrions, on juga el reusenc i ex del Reus Xavi Rubio. De fet, el mateix Rubio es treia la pressió del damunt quan va passar pel Cercle Central d'aquesta casa la setmana passada

Exigència màxima

D'aquesta manera, l'exigència del grup del Reus s'incrementa amb l'equip italià com a amfitrió, ja que comptarà amb el suport de la seva afició per continuar disputant la Lliga Europea. Els de Jordi Garcia, com hem dit, debutaran contra el Valdagno (16/12), i després jugaran contra el Barcelos (17/12) i el Braga (18/12). Els dos primers classificats disputaran la tercera fase de grups de la competició.

Paraules clau:

Notícies relacionades