Back to top

El futur econòmic de Mont-roig del Camp, sobre la taula

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp ha presentat a la ciutadania el 'Pla Estratègic Mont-roig Miami 2030'. Un informe en què s'exposen les dimensions de gestió pública municipal que s'han de seguir durant els pròxims 10 anys.
Pla Estratègic Mont-roig Miami 2030

Una cinquantena de persones s'han reunit aquest dimarts, 19 de novembre, a la sala d'actes de la Casa Club Bonmont de Mont-roig del Camp per conèixer quins són els passos que ha de seguir el municipi per créixer econòmicament i territorialment durant els pròxims 10 anys. I ho fan a través gràcies al 'Pla Estratègic Mont-roig Miami 2030'.

Un informe amb què es pretén convertir Mont-roig del Camp en el municipi idoni per a tots els seus ciutadans. Abans, i segons ha assegurat el tècnic responsable del document, Salvador Prat, és necessari que els dos nuclis principals, Mont-roig i Miami, treballin en la mateixa direcció.

Un total de 109 accions

El Pla Estratègic engloba un total de 109 accions que s'engloben en 4 grans grups, per tal d'aconseguir posicionar territorialment Mont-roig del Camp, perquè l’Ajuntament sigui innovador i eficient en la gestió, per dissenyar un urbanisme intel·ligent i per fer un municipi econòmicament competitiu.

Consulta tot el Pla Estratègic 

La participació ciutadana, una peça clau

Un Pla Estratègic que s'ha elaborat tenint en compte totes les veus del municipi. Per aquest motiu, els tècnics responsables de l'informe asseguren que la participació ciutadana serà una peça clau per al futur econòmic de Mont-roig del Camp. 

Paraules clau: