Back to top

El futur econòmic de Reus passa per liderar una gran xarxa de ciutats mitjanes

En el marc del centenari de Foment Reus Empresarial, el Palau Bofarull de Reus ha estat l'escenari de la conferència 'Reus i el segle XXI; els principals reptes'. Un acte que de la mà del catedràtic d'economia Agustí Segarra s'han exposat els principals reptes econòmics que ha d'assumir la ciutat de Reus per potenciar i liderar el seu futur.
El futur de Reus passa per liderar una gran xarxa de ciutats mitjanes

Parlar del futur econòmic de Reus i del territori. Aquest ha estat el motiu pel qual economistes de la zona han assistit a la quarta conferència organitzada per Foment Reus Empresarial per commemorar el seu centenari. Un acte en què el Catedràtic d'Economia de la Universitat Rovira i Virgili, Agustí Segarra, ha exposat els principals reptes econòmics actuals i futurs de Reus, però des d'una perspectiva global.

Una conferència en què el catedràtic ha tornat a reivindicar la importància que Reus i les ciutats del Camp de Tarragona treballin unides, fugint de les rivalitats històriques.

Un acte amb el qual s'ha tancat el cicle de 4 conferències organitzades per tal de fer un viatge en el temps i veure l'evolució econòmica de la ciutat en els últims 100 anys.

Una evolució econòmica que també s'ha plasmat en forma d'exposició al Museu Salvador Vilaseca i que es podrà visitar fins al pròxim 12 de gener del 2019.

Paraules clau: