Back to top

Gabriel Sánchez és l'escollit per entrenar els Dragons

El nou entrenador de l'equip, conegut com a Coach Black, ja formava part de l'equip tècnic de la franquícia durant aquesta temporada

L'endemà d'anunciar la ruptura amb Andrew Weidinger, els Dragons han comunicat que el mexicà Gabriel Sánchez, conegut popularment com a "Coach Black", serà el nou head coach de la franquícia de cara al curs vinent. Sánchez, amb passat als Pumas, els Burros Blancos i el TEC Campus Monterrey mexicans, ja ha format part de l'equip durant aquesta temporada, assumint els rols de Defensive Coordinator i Defensive Back Coach. Precisament, la seva figura ha permès que els reusencs hagin sigut la tercera millor defensa de la Lliga Europea de Futbol Americà.

En un comunicat, els Dragons subratllen que "Coach Black" és "guanyador, motivador, compromès i persistent" com a entrenador. El general mànager Bart Iaccarino assegura que és un tècnic que "entén la visió de la franquícia, entén què necessitem i parlem el mateix idioma". De fet, Iaccarino està convençut que Sánchez farà dels Dragons "un dels millors equips d'Europa", i que l'aliança entre el head coach i l'equip "serà a llarg termini".

FOTOGRAFIA: Barcelona Dragons

Paraules clau:

Notícies relacionades