Back to top

Gairebé 2.400 exàmens de circulació pendents a Reus

La manca de personal d'oficina, examinar els aspirants un per un o la reducció d'examinats teòrics de 25 a 12 per aula són alguns dels motius pels quals hi ha un increment de proves per fer.

Les autoescoles es troben en un moment delicat de feina ja que presenten poques circulacions respecte als anys anteriors.

Manca de treballadors

La falta de personal d'oficina fa que tres de cada cinc examinadors s'hagin de quedar fent feines administratives, augmentant el volum d'exàmens acumulats que ja estaven endarrerits per la COVID-19.

Ara haurien de tenir vint persones a l'oficina per fer la feina administrativa, però només n'hi ha vuit, estant en un 40% de la plantilla total.

Asseguren que incorporar interins podria ajudar a solucionar el problema, perquè amb l'augment de plantilla, calculen que guanyarien unes 1.200 circulacions al mes.

Gairebé 2.400 exàmens de circulació pendents a Reus

La nova normalitat

La reducció d'examinats teòrics de vint-i-cinc a dotze per aula i que els exàmens pràctics s'hagin de realitzar un per un prèvia desinfecció del vehicle, són alguns dels motius pels quals Reus tingui 2.381 persones pendents de fer l'examen de circulació.

Un nou confinament significaria un increment de 150 circulacions diàries més per cada dia d'aïllament domiciliari.

Paraules clau:

Notícies relacionades