Back to top

Gairebé 35 contenidors de brossa es concentren al carrer Pau Casals de Cambrils

Tots els contenidors que haurien d'estar ubicats a la Rambla Jaume I, es troben al carrer paral·lel

La Rambla Jaume I de Cambrils fa uns mesos que ja és completament peatonal, i es troba plena de terrasses de bar i restaurants, sense cotxes, ni contenidors de brossa. Un paisatge molt diferent del que es pot trobar al carrer paral·lel. 

El carrer Pau Casals suporta tots els serveis

El carrer Pau Casals fa un any i mig que suporta tot el pes dels serveis que no s'hi troben a la rambla. Càrregues i descàrregues, zona vermella i una gran quantitat de contenidors de brossa, sent aquest últim, un dels problemes més greus. De fet, el carrer, suma més de 35 contenidors, 25 al carrer i 10 a les cantonades, el que provoca, també, que passin entre sis o set camions de brossa cada nit.

Des de Canal Reus, hem volgut conèixer la situació dels veïns, parlant amb l'associació de veïns Barri del Port, que busca des de fa temps una solució immediata per aquest problema. Destaquen, que en un principi, quan es van planificar les obres, s'hi trobaven planificats la instal·lació de contenidors a la rambla, i per tant no van al·legar el cas. Ara, un cop acabades les actuacions, els contenidors continuen ubicats al carrer Pau Casals, i no pas a la Rambla.

La rambla peatonal ha suposat l'arribada de nous negocis de restauració i, per tant, més escombraries que també van a parar als contenidors del carrer paral·lel, el que ha provocat que el carrer visqui problemes amb rates i altres animals.

Des de l'associació de veïns del barri, destaquen, paraules textuals, que l'administració no té empatia vers els problemes dels veïns. També, que les reunions amb el consistori no s'estan traduint en solucions a aquesta problemàtica.

Paraules clau:

Notícies relacionades