Back to top

Gairebé 900 alumnes omplen el Pavelló Olímpic Municipal amb el Fem Coral 2023

Gairebé 900 alumnes d'una vintena d'escoles de Reus protagonitzen el Fem Coral 2023, que enguany arriba a la seva vint-i-cinquena edició.

El Pavelló Olímpic Municipal ha acollit un any més el Fem Coral, un programa que es desenvolupa amb alumnes de quart, cinquè o sisè de primària de les escoles reusenques. Aquest any, un total de 887 alumnes de 19 escoles de la ciutat han participat en el concert de cloenda que s'ha celebrat aquest dimecres, donant per finalitzat els tres mesos de treball de tots els alumnes.

La cantata ha portat el títol "Daltabaix a la ciutat", amb música de Josep Ollé i lletra de Laura Aubert i tracta una història en la qual els pares volen sortir al carrer i cantar. "Els pares, volien fer de nens, sortint al carrer i cantar i els nens s'havien de quedar fent les feines dels pares. Arriba un moment on els pares veuen que no saben cantar i necessiten l'ajuda dels nens. Finalment, acaben cantant tots junts."

Els cantaires han estat acompanyats de l'Orquestra de l'Escola de Música del Centre de Lectura. Els familiars i amics, també han pogut gaudir de l'acte que enguany ha arribat a la seva 25a edició. 
 
 

Paraules clau:

Notícies relacionades