Back to top

Galetes per fer front a l'esclerosi múltiple

Des del proper diumenge 15 de maig fins al dia 30 se celebra la segona edició de la galeta amiga a establiments dels gremis de Forners de Reus i el Baix Camp i d’Artesans Pastissers de les comarques de Tarragona.

El diumenge 15 de maig s’enceta la campanya “La galeta amiga”. Una iniciativa que té l’objectiu de recaptar fons per a la investigació i estudi de l’esclerosi múltiple, una malaltia neurodegenerativa que afecta el sistema nerviós central.

La galeta amiga enceta la segona edició després que l’any passat tanqués la campanya amb una recaptació de més de 3.100 €.

Dolços per una bona causa

Des del pròxim diumenge fins al 30 de maig, Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple, es poden adquirir les bosses de galetes, amb 10 unitats per bossa, a un preu de venda al públic de 3 euros i mig, a una vintena de forns, pastisseries i confiteries que formen part dels gremis de Forners de Reus i el Baix Camp i d’Artesans Pastissers de les comarques tarragonines.

  • Forns: Caelles, Pili Huguet, Josep Maria Huguet, Mariné, Pa Bo i Sistaré de Reus i Tarragona, Racionero Castellvell i Reus, La Glòria de Miami Platja, Sant Salvador i Quin Cacau de Cambrils i Reus i Cal Tullet de l'Espluga de Francolí.
  • Confiteries i pastisseries: Caelles, Padreny i Poy de Reus, Conde, Trill, Palau i Montserrat de Tarragona, La Confiança de l'Arboç, Ferrer de l'Espluga de Francolí, Federico de Gandesa, Sant Salvador i Quin Cacau de Cambrils i Reus i Pepi d'Ulldemolins.

També es podran adquirir galetes a la Cambra de Comerç de Reus, entitat col·laboradora en la iniciativa que recapta fons per a la Fundació Esclerosi Múltiple.

galeta amiga

Paraules clau:

Notícies relacionades