Back to top

'Garbinada Pop', el nou festival de pop en català de Falset

Da Souza, Ferran Palau o Renaldo & Clara són algunes de les formacions que passaran per la capital del Priorat del 24 de juliol al 14 d'agost.

De mica en mica la cultura torna a estendre's per tot el territori i ja són diversos els actes culturals programats per aquest estiu. De fet, Falset ha presentat aquest dilluns, 5 de juliol, el nou festival de pop català 'Garbinada Pop' que tindrà lloc del 24 de juliol al 14 d'agost.

Canvis en la programació

Da Souza (24 juliol), Renaldo & Clara (31 juliol), Celistia (6 d'agost), Maria Jaume (7 agost) i Ferran Palau (14 agost) són les cinc formacions que actuaran en aquesta primera edició. Un festival que es portarà a terme a partir de les 21h a les piscines municipals.

El festival havia anunciat que la formació Gebre seria la que obriria el festival el pròxim 16 de juliol però, finalment, no serà així. El festival començarà el 24 de juliol amb Da Souza i Celistia substituirà Gebre que actuarà el divendres 6 d'agost. No obstant això, el concert de Celistia seguirà sent gratuït i es durà a terme a la Celler Cooperatiu. 

cartell garbinada

La resta de concerts seguirnat tenint un cost d'entre 8 i 10 euros i inclouran una degustació dels vins i vermuts de la Cooperativa de Falset

Aconsegueix les entrades anticipades aquí

Torna el Festival Terrer Priorat 2021

El 22 d'agost s'inaugura el Festival Terrer Priorat 2021 a la Cartoixa d'Escaladei amb un concert de música barroca de la prestigiosa formació de Dijon Les Traversées Baroques que marcarà l'inici d'una extensa programació que s'allarga tota la tardor.

En total seran 15 concerts que s'allargaran fins al pròxim 4 de desembre del 2021. 

Paraules clau:

Notícies relacionades