Back to top

Gas Natural denuncia la Generalitat per evitar la sanció de l'àvia morta

El Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat ha desestimat el recurs contra la multa de 500.000 euros i la subministradora ha obert un contenciós
Gas Natural denuncia la Generalitat per evitar la sanció de l'àvia morta

Gas Natural ha presentat un contenciós administratiu al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya contra la sanció de 500.000 euros imposada per haver tallat la llum, sense sol·licitar cap informe als Serveis Socials, a una dona de 81 anys a Reus. Recordem que la dona va morir per un incendi originat per les espelmes amb què s'il·luminava.

Segons avança el Diari Més, fonts del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat indiquen que l'empresa energètica durà la Generalitat als tribunals després que l'encara conseller Santi Vila, desestimés el recurs de reposició presentat per l'empresa el  juliol de l'any passat. Recordem que l'àvia a què Gas Natural va tallar la llum havia deixat de pagar factures per valor d'uns 246 euros. 

Des del departament d'Empresa apunten que és 'força habitual' que empreses que han resultat sancionades vagin al contenciós en lloc de limitar-se a admetre directament la multa.

Notícies relacionades