Back to top

El Gaudí Centre es desconfina amb els primers visitants

L'equipament només pot acollir una tercera part de l'aforament i durant tot el mes de juny, l'entrada serà gratuïta.
Gaudí Centre

El Gaudí Centre ha reorganitzat el seu espai per adequar-se a les mesures de seguretat adients i així, rebre els primers visitants post confinament. Amb un aforament limitat del 30%, els visitants estan obligats a desinfectar-se les mans a l'entrada i a dur mascareta dins l'equipament cultural.

Els audioguies passen a ser codis QR

L'espai compta amb senyalització direccional i de distància social i dispensadors de gel hidroalcohòlic en cada planta. Un dels canvis més importants ha estat la substitució dels sistemes d'audioguies per codis QR que permeten rebre tota la informació als dispositius mòbils. De moment, només estan disponibles en català i castellà però s'està treballant per incorporar més idiomes com l'anglès i el francès.

Entrada gratuïta durant el mes de juny

El Gaudí Centre, que es caracteritza per ser un espai molt interactiu, comptarà amb l'assistència del seu personal per tots aquells aparells que requereixin contacte humà. Unes mesures que s'aniran perfeccionant amb l'arribada de nous visitants amb l'objectiu de garantir la seva seguretat en tot moment. D'aquesta manera, la capital del Baix Camp recupera a poc a poc el seu atractiu cultural i anima a tothom a conèixer i visitar aquests espais. Per això, durant tot el mes de juny, l'entrada serà gratuïta.

Gaudí Centre

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades