Back to top

El Gaudí Centre s'encomana a Domènech i Montaner

ADRIÀ MORTE

La renovació de la primera planta del Gaudí Centre ja és una realitat. Sota el nom ‘Gaudí i el modernisme de Reus’ el nou espai té com a objectiu explicar què és el moernisme i donar a conèixer l’obra de Domènech i Montaner a Reus. L’espectacle audiovisual que combina el mapping amb efectes de so i llum és un dels puntals d’aquest projecte.  

 

Els somnis del modernisme. Aquest és el nom del nou espectacle audiovisual del Gaudí Centre. El pal de paller de la remodelació de la primera planta de l’edifici i que porta el nom de ‘Gaudí i el modernisme de Reus’. El projecte de renovació respon als suggeriments dels visitants. L’objectiu és explicar què és el modernisme i posar en valor la figura de Domènech i Montaner.

Aquest nou espai consta de 3 àmbits diferents. A banda de l’espectacle audiovisual, en el primer àmbit es vol mostrar la figura més personal de Gaudí amb objectes relacionats amb l’il·lustre arquitecte reusenc. Per altra banda, cal destacar l’aposta per la interactivitat. En el tercer espai de la primera planta el visitant jugar amb elements del modernisme de Reus com per exemple fer-se una foto de record amb un fons modernista. El projecte de remodelació del Gaudí Centre ha tingut un cost de gairebé 440.000 i més de la meitat del press finançat amb el fons FEDER dela UnióEuropea.L’espai s’inaugurarà oficialment demà dimarts a les 7 de la tarda.