Back to top

El Gaudí Centre tindrà un nou espai interactiu

El Gaudí Centre incorporarà un nou espai expositiu anomenat 'El Park Güell de Gaudí'. El projecte inclourà una maqueta interactiva del muntatge de la 'Sala Hipòstila' situada al Parc Güell i comptarà també amb una aplicació audiovisual amb tres continguts temàtics.
El Park Güell de Gaudí

El Gaudí Centre renovarà part del contingut expositiu de la segona planta. 'El Park Güell de Gaudí' esdevindrà un nou espai interactiu on tothom que ho vulgui podrà descobrir el Parc Güell i la vida de l'arquitecte. El projecte consta d'una maqueta interactiva que inclourà el muntatge de la 'Sala Hipòstila' del reconegut parc. També comptarà amb una aplicació audiovisual en què els visitants podràn consultar els tres continguts temàtics: sostenibilitat, arquitectura i pensament. Un espai que suposa una inversió de 25.000 euros.

En un període de 12 anys, des que es va inaugurar el Gaudí Centre, han passat aproximadament 750.000 visitants. Una xifra que el converteix en l'espai més turístic de la ciutat. Per això, a través d'aquest nou projecte, el propòsit és potenciar la capacitat d'atracció turística i millorar la didàctica de l'actual espai expositiu.

El nou espai està adjudicat a l'empresa DIGIT amb la col·laboració de INTERVENTO, i està previst que es pugui inaugurar a finals del mes de març.

Paraules clau: