Back to top

El Gaudí Centre torna a realitzar visites familiars

Es reprenen les visites familiars al Gaudí Centre, adreçades en exclusiva a nens i nenes de 4 a 12 anys acompanyats d'adults. Els visitants poden conèixer a Gaudí des de la seva infantesa i descobrir diversos personatges estretament vinculats a la seva vida

Les visites familiars al Gaudí Centre es reactiven aquest diumenge, 9 d’agost, després de l’aturada d’algunes activitats per la COVID-19. Sota el nom “Observem, escoltem i toquem en família”, aquesta activitat està orientada a conèixer millor les claus de l’arquitectura d’Antoni Gaudí d’una manera amena, didàcti ca i participativa.

Visita adreçada a nens i nenes de 4 a 12 anys

gaudi centre

La visita està adreçada en exclusiva a nens i nenes de 4 a 12 anys acompanyats d'adults. Utilitzant diferents recursos que es van mostrant al llarg de l’activitat, i amb el suport d’un educador, els visitants poden conèixer a Gaudí des de la seva infantesa i descobrir diversos personatges estretament vinculats a la seva vida, així com els aspectes més essencials i característics de l’obra de l’arquitecte.

L’experiència té com a objectius familiaritzar-se amb la figura de l'arquitecte reusenc Antoni Gaudí; descobrir la fesomia de Reus i Barcelona en la seva època; detectar textures; conèixer la seva professió i copsar la singularitat de l’estil Gaudí que ha esdevingut conegut arreu del món, i com no, gaudir plegats en família descobrint la figura del geni.

Al final de la visita es realitza un taller de manualitats en el qual els infants poden crear la seva pròpia petita obra d’inspiració gaudiniana.

La durada de tota l’activitat és de dues hores, dividides entre la visita dinamitzada i el taller. El preu de l’activitat és de 5 euros per participant i és necessari fer reserva prèvia al Gaudí Centre, trucant al telèfon 977 010 670 o bé al correu electrònic: infoturisme@reus.cat

Readaptació de les intal·lacions

gaudi centre

El Gaudí Centre ha readaptat les seves instal·lacions i l’aforament segons els protocols de prevenció i s’han realitzat modificacions en la visita, a fi de garantir la seguretat i la salut de les persones. Així, serà obligatori l’ús de mascareta per realitzar la visita - per als infants de fins 6 anys és recomanable - i la desinfecció de les mans amb gel hidroalcohòlic.

El Gaudí Centre Reus està certificat com a Equipament de Turisme Familiar per l’Agència Catalana de Turisme i ofereix les visites familiars el segon diumenge de cada mes.

Paraules clau:

Notícies relacionades