Back to top

Gaudir del present i del que tenim, l'objectiu de Taburete

El Parc del Pinaret va reunir a un públic que no va deixar de cantar i ballar durant l’hora i mitja de música en directe que va oferir el grup de música fundat l’any 2014 a Madrid.

Aquest dimarts es va viure el cinquè concert de la 47a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils, en una nit acompanyada de música, amics i família. Taburete va aplegar al Parc del Pinaret a grups d’adolescents, però també a pares i fills. Amb Belerofón, Venado Tuerto i El Fin, el grup de música fundat per Willy Bárcenas i Antón Carreño, va donar el tret de sortida a la passada nit de dimarts, en què el públic els va acompanyar en tot moment i les lletres ressonaven dins i fora del recinte.

Cançons com 'Madame Ayahuasca' o 'Sirenas' i '5 Sentidos' i 'Una foto en blanco y negro', les col·laboracions amb Dvicio i David Otero, respectivament, van entrar dins el repertori que va oferir la banda de pop rock espanyola.

Willy Bárcenas, el vocalista principal del grup, va deixar clar que l’objectiu de l’hora i mitja de concert era gaudir del moment i de la companyia en una d’aquelles nits d’estiu que, tal com reiterava, se sap com comencen, però no com acaben.

Paraules clau:

Notícies relacionades