Back to top

Gemma Vidal i Joan Carles Filella seran els 4 i 5 de la llista d'Ara Reus

Es tracta de dos perfils molt enfocats a àrees concretes de l'Ajuntament: Vidal té formació en l'organització d'actes, el màrqueting i la comunicació i es perfila com per la regidoria de Promoció de Ciutat mentre que Filella és un perfil molt més empresarial i econòmic.

Daniel Rubio continua desgranant la llista electoral d'ARA Reus que l'acompanyarà el pròxim 28 de maig. En aquest sentit, Gemma Vidal i Joan Carles Filella han estat presentats aquest dimecres a la seu electoral del partit com a números 4 i 5 de la candidatura.

Gemma Vidal Boleda, nascuda a Reus el 1967, té una àmplia formació en l'organització d'actes, l'administració d'empreses, la gestió de protocols i el màrqueting i comunicació. Vidal, que parla fins a sis idiomes amb fluïdesa, està especialitzada en l'organització d'esdeveniments a gran escala des de fa més de setze anys. És l'aposta d'ARA Reus en l'àmbit de Promoció de Ciutat.

La número 4 de la llista electoral té clar que "cal que Reus se situï de nou al mapa i treballar per als barris i donar-los a conèixer. Vull participar en nous projectes per als reusencs i reusenques, per donar solucions a les seves necessitats i crear noves oportunitats".

Per la seva banda, Joan Carles Filella Riba, nascut a Reus el 1963, es dedica a l'assessorament d'empreses en l'àmbit fiscal, comptable i laboral, havent treballat en diverses assessories i empreses de consideració. Així mateix, des de 2017, és l'administrador de l'escola Pare Manyanet de Reus, amb més de 1.000 alumnes i 100 treballadors, executant la direcció administrativa i financera del centre. A la darrera legislatura ha estat membre del Consell d'Administració de les empreses municipals de Redessa, Reus Mobilitat i Reus Transport. Una aposta clara pel sector econòmic i empresarial. 

Filella ha afirmat que "cal facilitar tots els tràmits per a empreses que volen instal·lar-se a Reus, amb un sistema equitatiu per incrementar els serveis a la ciutat i que sigui atractiu per a la implantació de nous negocis".

Paraules clau:

Notícies relacionades