Back to top

Genís Roca farà la glossa de l’acte institucional de la Diada al Camp de Tarragona

L’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya, organitzat per la Delegació del Govern al Camp de Tarragona, tindrà lloc el 10 de setembre al parc de Mas Miarnau de Reus

L’acte institucional de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya que organitza cada any la Delegació del Govern al Camp de Tarragona tindrà lloc enguany aquest dissabte, 10 de setembre, a dos quarts de vuit del vespre, al parc de Mas Miarnau de Reus. L’acte, que és itinerant per diferents poblacions de la vegueria es coorganitza, en aquesta ocasió, amb l’Ajuntament de Reus. Aplegarà representants de les institucions del territori així com agents socials, econòmics i culturals. 

Hi intervindran l’alcalde de Reus, Carles Pellicer Punyed, i la delegada del Govern al Camp de Tarragona, Teresa Pallarès Piqué. L’encarregat de pronunciar la glossa serà Genís Roca, empresari, professor universitari i president de la Fundació puntCAT. Roca és expert en processos de transformació empresarial i social, desenvolupament de negoci i cultura digital i assessora empreses i governs de diferents països en aquestes matèries.

L’acte es clourà amb una breu actuació musical a càrrec del violoncel·lista, Albert Castán, i els violinistes, Lluís Castán, i Judit Bardolet.

L’acte serà retransmès en directe a través d’aquest enllaç: https://vimeo.com/event/1224672

Paraules clau:

Notícies relacionades