Back to top

Gerard Descarrega creu que la suspensió de Tòquio 2020 és la solució

L'atleta selvatà es troba confiant a casa i no pot entrenar. És per aquest motiu que desitja l'ajornament de l'esdeveniment, ja que si finalment hi assistís, es trobaria en desavantatge respecte a altres companys.
Gerard Descarrega en una competició internacional

Gerard Descarrega va agafar un AVE la setmana passada direcció a Sevilla des de Madrid per anar a passar uns dies amb la seva filla.

Amb tan sols una motxilla, no pensava que la residència on s'exercita tancaria les seves portes abans d'arribar a la capital d'Andalusia.

L'atleta selvatà es troba intern al centre d'Alt Rendiment Joaquín Blume, on ell i tres-cents esportistes més es preparen per competir en els esdeveniments més importants del món.

Tòquio 2020, un panorama incert

Descarrega ha de viatjar al mes d'agost fins a Tòquio per participar en els Jocs Paralímpics 2020, i l'aturada no li afavorirà gens per arribar-hi en el millor estat de forma. Es troba a casa i no disposa de maquinària adaptada per a poder entrenar en condicions.

De moment, el Comitè Olímpic Internacional no ha pres encara cap mesura dràstica tot i les veus discordants que recomanen l'ajornament tant dels Jocs Olímpics 2020 com dels Paralímpics.

El del Baix Camp pensa que el millor desenllaç és la suspensió de l'esdeveniment, ja que, si no, els esportistes espanyols no gaudiran del mateix avantatge que els de la resta del món.

"Creuo els dits perquè els Jocs Paralímpics de Tòquio 2020 s'ajornin. Els esportistes italians tenen un permís especial del govern per a entrenar, i nosaltres no podem sortir de casa".

D'entrenar quatre hores al matí a quedar-se a casa i perdre tota rutina esportiva. Una situació que li pot fer perdre també una medalla en un dels moments més decisius de la carrera de Gerard Descarrega.

megabanner

Paraules clau:

Notícies relacionades