Back to top

Gerard Descarrega participarà al Mundial d'Atletisme paralímpic

Es celebrarà a Dubai del 7 al 15 de novembre a Dubai
gerard descarrega

L'atleta del Baix Camp, Gerard Descarrega, és un dels 37 esportistes cecs, amb discapacitat física, intel·lectual o paràlisi cerebral que participarà, entre el 7 i el 15 de novembre, al Campionat del Món d'Atletisme Paralímpic de Dubai. Tots els esportistes que pugin al podi en aquesta prova aconseguiran la plaça per Tòquio 2020.

Gerard Descarrega

Gerard Descarrega, que competirà amb el guia Guillermo Rojo, intentarà conservar la triple corona en els 400 metres. El del Baix Camp no ha baixat de la part alta del podi en la seva prova favorita des Rio 2016, amb victòries en els Mundials de Londres 2017 i els Europeus de Berlín 2018. Descarrega i Vermell tractaran de trencar la barrera dels 50 segons i també competiran en els 200 metres T11.

Pel anteriors Campionats del Món, celebrats a Londres el 2017, la selecció espanyola va aconseguir 11 medalles -una d'or, tres de plata i set de bronze-, mentre que a la cita de Doha 2015 va conquerir deu metalls -un or, cinc plates e quatre bronces-.

Places per Tòquio 2020

En aquesta competició es repartiran la major part de les places de classificació per als Jocs de Tòquio 2020. Seran concretament 648, 360 masculines i 288 femenines, reservades a tots els medallistes en les proves que formen part del programa paralímpic. El quart classificat no obtindrà la plaça nominal com els anteriors, però sí la generarà per al país i podrà optar-hi si acredita una marca mínima.

Paraules clau:

Notícies relacionades