Back to top

Gerard Descarrega, plata al Mundial paralímpic

El reusenc s'ha proclamat subcampió del món en els 400 metres classe T11 de cecs totals al Mundial que s'està disputant a París.

FOTOGRAFIA: Comitè Paralímpic Espanyol

Nou èxit per l'atleta Gerard Descarrega. El reusenc, conjuntament amb el seu guia José Marvi, s'ha proclamat subcampió del món en el Mundial paralímpic que s'està disputant a París. Una competició que no ha estat senzilla per Descarrega, ja que ha hagut de canviar de guia a mig certamen perquè Guillermo Rojo, el seu acompanyant habitual, es va lesionar en la primera ronda classificatòria.
 
Aleshores, ja amb José Marvi, Descarrega ha aconseguit la medalla de plata en la categoria dels 400 metres classe T11 de cecs totals amb un temps de 51 segons i 18 centèsimes, per darrere dels brasilers Felipe de Souza Gomes i Jonas de Lima Silva, que s'han penjat l'or amb un temps de 51 segons clavats. El bronze ha estat pels francesos Timothee Adolphe i Jeffrey Lami amb 51 segons i 21 centèsimes.

Una plaça pels Jocs del 2024

Gerard Descarrega és l'actual medalla d'or dels Jocs Paralímpics en aquesta modalitat, després d'aconseguir la primera plaça a Río de Janeiro el 2016 i també a Tòquio el 2020. La plata al Mundial permet que Descarrega competeixi als Jocs del 2024 que, precisament, es disputaran a París.

Paraules clau:

Notícies relacionades