Back to top

Gerard Descarrega: "És una passada poder revalidar l'or"

Canal Reus ha parlat amb l'atleta reusenc un mes després que aconseguís la medalla d'or als Jocs Paralímpics de Tòquio.

El 29 d'agost del 2021 és una data que l'atleta reusenc Gerard Descarrega sempre recordarà. És el dia en què va aconseguir revalidar la medalla d'or dels 400 metres en categoria T11 als Jocs Paralímpics de Tòquio. Un mes després, Canal Reus ha parlat amb el medallista per conèixer de primera mà les seves sensacions. Com no podia ser d'una altra manera, Descarrega es mostra "content i satisfet" per aquesta medalla, assegurant que ja "ho començo a pair". "És una autèntica passada poder revalidar l'or", rebla, ja que considera que "és molt difícil poder arribar en forma a aquest tipus de campionats".

Or paralímpic i medalles a l'Europeu

FOTOGRAFIA: RFEA

Descarrega es va plantar a Tòquio després d'emportar-se l'or als Jocs de Río el 2016 i d'aconseguir tres medalles a l'Europeu de Polònia que es va disputar al juny. L'atleta destaca la feina psicològica que va fer per poder gestionar la pressió. "Altres anys la pressió psicològica m'havia afectat, però enguany he fet un bon treball psicològic i això es nota en el rendiment esportiu". 

El reusenc ja es prepara per una temporada que finalitzarà amb el Mundial del Japó. Els pròxims Jocs Paralímpics seran els de París el 2024, i tot i que encara queden tres anys, "poden passar moltes coses, però la meva intenció és arribar-hi, és clar". 

Paraules clau:

Notícies relacionades