Back to top

Gimcana a Reus per conscienciar sobre els objectius de sostenibilitat

Reus ha presentat la gimcana dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, una iniciativa que pretén encoratjar la ciutadania a implementar en la seva vida quotidiana diverses accions que contribueixin a l'agenda 2030.

Una gimcana a través d'un dispositiu mòbil per conscienciar a la ciutadania sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible, amb accions que contribuiran a l'agenda 2030 per millorar la salut del planeta i reconduir l'emergència climàtica. Aquest és l'objectiu que planteja la regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient, amb un aplicatiu que vol fomentar consells per millorar el nostre àmbit més proper.

L'usuari començarà en una pantalla de presentació on rebrà l'explicació de què són els Objectius i els que es planteja la ciutat. Llavors podrà escollir entre dues rutes. Tot plegat, en la pàgina web https://www.gimcanaodsreus.cat/. Un cop acabada la ruta, l'usuari arribarà a una pantalla final, on veurà tots els cromos aconseguits i que configuraran la seva agenda 2030 alineada amb els Objectius amb els quals treballa la ciutat

Paraules clau:

Notícies relacionades