Back to top

Gimnàstica per a gent gran al Barri Fortuny de Reus

La falta d'activitat física és el quart factor de risc de mortalitat a nivell mundial i és per això que els veïns del barri Fortuny han volgut acollir una jornada de gimnàstica per potenciar l'exercici físic en totes les etapes de la vida

En el marc del Dia Mundial de l'Activitat Física, que es va celebrar el dia 6 d'abril, el Centre d'Atenció Primària del Barri Fortuny de Reus ha organitzat aquest divendres una sessió de gimnàstica per potenciar l'activitat física dirigida als més grans. Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a la incorporació de fisioterapeutes al centre de salut.

Caminada i demostració de zumba

Una jornada que ha arrencat amb una caminada a les vuit del matí des del CAP i que ha seguit amb una demostració de zumba a la plaça de Gabriel Ferrater, tot plegat per remarcar la importància de l'activitat física per la salut al llarg de tota la vida. Les activitats han rebut una resposta molt positiva per part dels membres de l'Associació de veïns del Barri Fortuny, que han acollit aquesta iniciativa perquè cada cop siguin més les persones de la tercera edat que practiquin esport. 

Paraules clau:

Notícies relacionades