Back to top

Gimnàstica solidària des de casa per l'esclerosi múltiple

La inscripció té un preu simbòlic de 10 euros i els diners recaptats aniran a benefici del Centre Neurorehabilitador Mas Sabater.

Cinc centres esportius de Reus oferiran aquest cap de setmana un seguit de classes online a favor de l'esclerosi múltiple. Una iniciativa solidària que neix sota el nom de 'Cremem els panellets' i que ha estat impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple de les comarques de Tarragona. Així doncs, durant els dies 6, 7 i 8 de novembre els centres Biofusió, Body Viu, Òpal Robles Studio, l'escola de Taekwondo Laissa i el gimnàs Studi1 oferiran classes de diverses disciplines com ioga, pilates o balance.

Inscriu-te aquí

Centre Neurorehabilitador Mas Sabater de Reus

Tothom que vulgui apuntar-s'hi ha d'inscriure's a la pàgina web de la fundació i pagar un preu simbòlic de 10 euros. Tots els ingressos recaptats aniran íntegrament a benefici del Centre Neurorehabilitador Mas Sabater de Reus. Els participants a la jornada solidària rebran també una camiseta del Mulla't, esdeveniment que en l'edició d'enguany ja ha arribat a recaptar prop de 250.000 euros.

Paraules clau:

Notícies relacionades