Golejada de la Fundació contra el Júpiter

Les de Marc Mestres deixen el partit encarrilat al descans, quan ja guanyaven còmodament (4-1).

El debut a la ciutat -que no a l'Estadi- de la Fundació Futbol Base Reus contra el Júpiter ha estat pràcticament perfecte. En un duel controlat per les roigs-i-negres des del xiulet inicial, Natàlia Àlvarez, Cristina Becerra i Mar Dalmau per partida doble han deixat el partit dat i beneit al primer temps, tot i que abans del descans les visitants han fet el gol de l'honor a través d'Ana Ollé (4-1).

A la represa l'equip de Marc Mestres ha continuat sent una piconadora, i han incrementat la diferència en el marcador amb tres gols més, obra de Marina Ramos, Jesica Arana i Irati Lazcano (7-1). Una victòria més per un equip que se situa en la part alta de la classificació amb 10 punts, just per darrere del Levante las Planas.

La setmana vinent, les reusenques visitaran el camp del Fontsanta-Fatjó, un conjunt que està cridat a lluitar per l'ascens.

FOTOGRAFIA: Xavi Guix