Back to top

Golejada de la Fundació contra l'Òdena

Les roigs-i-negres continuaran, una setmana més, com a líders en solitari de la Primera Catalana. Sisena victòria consecutiva de l'equip dirigit per Marc Mestres.

Pocs partits més estranys que el d'aquest diumenge contra l'Òdena hauran disputat les jugadores de la Fundació Futbol Base Reus. Les rivals, tretzenes de la Primera Catalana amb dues victòries en vuit partits, van arribar a l'Annex de l'Estadi amb només set futbolistes per disputar el duel

Irati Lazcano va ser l'autora d'un hat-trick, mentre que Esther Barberà, Aina Beltran, Naiara Sorribes, Natàlia Àlvarez, Isa Margalef van anotar una diana cadascuna. A més a més, la visitant Gabriela Archuleta es va fer el cinquè en pròpia porteria. Nou gols durant la primera (i única) part. 

El partit es va acabar al final dels primers 45 minuts, una decisió que va prendre l'equip visitant, ja que van aprofitar el desplaçament per jugar la primera part amb les set jugadores disponibles. Aquesta setmana l'equip de Marc Mestres se les veurà amb les últimes de la classificació: el Sant Vicenç, que només ha sumat un punt de 29 possibles. 

FOTOGRAFIA: Xavi Guix

Paraules clau:

Notícies relacionades