Golejada de la Fundació en el seu debut a l'Estadi

L'equip de Marc Mestres ha pogut debutar a casa en la vuitena jornada de la Primera Catalana, després de disputar cinc enfrontaments com a visitant i dos com a local fora de l'Estadi (Pastoreta i Annex).

Debut somiat de la Fundació a l'Estadi. Sobre una gespa que no presentava massa bon estat, l'equip de Marc Mestres va sortir pels tres punts davant del Women's Soccer School, un equip cridat a lluitar per l'ascens. Mar Dalmau i Paula Catalán van deixar mig encarrilat el duel per les roigs-i-negres abans del descans (2-0), un bon avantatge que l'equip no va desaprofitar.

A la represa el Women's va retallar distàncies en el marcador des del punt de penal, una diana que va anotar Mireia Andrés. Ja en el tram final, Irati Lazcano va rematar una centrada des de l'interior de l'àrea petita i quatre minuts després, Paula Catalán va firmar una gran vaselina per fer el quart. En els últims instants del duel, Irati Lazcano i Isa Margalef van fer els darrers dos gols del duel.

La Fundació continua com a líder en solitari de la Primera Catalana, i aquesta setmana tornarà a jugar a l'Estadi contra l'Òdena.

FOTOGRAFIA: Xavi Guix