Back to top

Golf solidari per al Banc dels Aliments

Aquest dissabte tindrà lloc el primer torneig solidari del Gaudí Reus Golf Club en col•laboració amb el Banc d'Aliments

Aquest dissabte, 1 d'agost, tindrà lloc el primer Torneig Solidari Banc dels Aliments, la competició esportiva organitzada pel Gaudí Reus Golf Club en col·laboració amb la Fundació Banc dels Aliments. Tots els diners recaptats a través de les donacions i les inscripcions es destinaran a l'organització sense ànim de lucre. Els assistents també podran aportar directament productes alimentaris. L'esdeveniment tindrà lloc a les renovades instal·lacions de l'antic Club de Golf Aigüesverds.

El Gaudí Reus Golf Club va veure la llum a principis  de juliol

El Gaudí Reus Golf Club, projecte liderat per inversors de la zona, va ser presentat a la ciutadania a principis de juliol. Amb l'adquisició de l'antic Golf Aigüesverds, l'empresa Golf Reus SL ha garantit una inversió d'un total de 3 milions d'euros per remodelar les instal·lacions i convertir-se en un centre pioner a Catalunya.

Entre els dies 10 i 11 de juliol, es va celebrar el primer Open Gaudí Golf Club - Ciutat de Reus, el torneig inaugural de la nova promotora i el qual s'espera que es converteixi en una competició insígnia de les instal·lacions reusenques. En total, s'hi van inscriure 220 competidors, 14 d'ells professionals. 

Paraules clau:

Notícies relacionades