Back to top

El Google I/O de San Francisco se segueix en directe des de Reus

Reus té, durant tres dies, línia directa amb San Francisco. El Grup de Desenvolupadors de Google de la província de Tarragona ha organitzat, per segon any consecutiu, el Google I/O Extended, gràcies al qual es pot seguir en directe l’esdeveniment mundial amb què la companyia dóna a conèixer les seves darreres novetats. Entre elles, les famoses ulleres Google Glass o alguns canvis a Google Maps.

 

Falten pocs segons per les 6 en punt de la tarda, les 9 del matí a San Francisco, i està a punt de començar el Google I/O 2013. Des d’una de les sales de firaReus més de 100 persones segueixen l’esdeveniment. A més, a l’inici de l’acte, i gràcies a una connexió amb una webcam, se’ls ha vist en directe des de San Francisco.

 

Només dues ciutats catalanes, Reus i Barcelona, i cinc més a tot l’estat, segueixen fins divendres, en directe, les ponències de Google. A Reus a més, els assistents podran veure en funcionament un dispositiu Google TV, la nova plataforma d’entreteniment de Google que a hores d’ara només està disponible als Estats Units. A més amb les jornades tècniques pretenen crear xarxa entre els desenvolupadors locals.