Back to top

El govern allarga la vida del Mercat del Carrilet

La situació pandèmica ha fet replantejar el calendari. L'Ajuntament prorroga el tancament de l'equipament tres anys per no deixar les famílies afectades a la intempèrie. Amb tot, els plans del govern són els mateixos un cop acabi aquesta pròrroga.

L'Ajuntament de Reus fa un gir de 180 graus i decideix mantenir obert el Mercat del Carrilet fins, com a mínim, el 2024. L'equipament havia d'abaixar persianes aquest mateix mes de juny i els paradistes havien reclamat, per activa i per passiva, que era viable.

El govern de Reus, però, assegura que no pot assumir el tancament de les 14 parades del mercat i les famílies afectades que hi ha al darrere en plena pandèmia. Aquest és el principal argument que han esgrimit aquest dimecres l'alcalde, Carles Pellicer, i el regidor encarregat dels mercats a la ciutat, Carles Prats. Per tot plegat, opten finalment per prorrogar la vida del Mercat del Carrilet fins al 30 de juny del 2024.

Això són tres anys més de l'escenari previst fins ara, en el qual l'equipament havia d'abaixar persianes aquest mateix mes de juny. El govern manté el seu full de ruta, però aquest s'executarà el 2024. Aquest migdia s'han reunit amb els paradistes i amb l'oposició.

roda premsa

Dos anys de lluita

Tot plegat arriba després de diverses mobilitzacions dels paradistes del mercat, que consideraven que l'equipament era viable. De fet, al llarg d'aquests mesos, han recollit milers de signatures i el suport de totes les formacions polítiques a l'oposició del consistori reusenc.

Paraules clau:

Notícies relacionades