Back to top

El Govern allargarà el toc de queda una setmana més

Mont-roig del Camp s'afegeix a la llista de municipis afectats. El TSJC haurà de validar la petició del Govern

La setmana passada el govern de la Generalitat de Catalunya va anunciar que aprovava un nou confinament nocturn entre la 1 i les 6 de la matinada en diversos municipis amb alta incidència del coronavirus. Aquest dimarts, 20 de juliol, la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha anunciat que el Govern demanarà al TSJC que la mesura s'allargui durant una setmana més, és a dir, fins al 30 de juliol. 

El TSJC va donar llum verda al primer confinament nocturn que va entrar en vigor el passat 16 de juliol i s'allargava fins al pròxim divendres, 23 de juliol. 

S'incorpora Mont-roig del Camp

A banda d'ampliar-se una setmana més, la llista de municipis afectats per aquesta mesura també s'amplia i passa de 158 a 165 a Catalunya. Mont-roig del Camp és un dels nous municipis del Baix Camp on s'aplicaria la mesura després que l'Ajuntament ho sol·licités perquè considerava que no tenia prou efectius per controlar les platges. Així doncs, a partir del 23 de juliol, Mont-roig tindrà confinament nocturn fins al 30 de juliol. 

Baix Camp

Pel que fa a la resta de municipis del Baix Camp, el toc de queda continuarà vigent als mateixos municipis: ReusCambrils, Riudoms, Vinyols i els Arcs, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, la Selva del Camp i el mencionat Mont-roig del Camp.

Consulta tots els municipis afectats

Paraules clau:

Notícies relacionades