Back to top

El govern aprova el projecte de remodelació de la zona de l'estació vella

Es construirà una nova rambla que connectarà les avingudes Vidal i Barraquer i Horta de Santa Maria. L'objectiu és obrir la vila al mar.

Fa dos mesos de l'enderroc de l'estació vella de Cambrils. Una decisió que ha aixecat polèmica a la vila marinera per la gestió del patrimoni històric que s'ha dut a terme a la zona. Ara, aquest dimecres, el govern ha aprovat el projecte d'adequació de l'entorn de l'estació vella. El govern defensa la seva opció per la voluntat d'obrir el municipi al mar i eliminar-ne les barreres arquitectòniques. Es construirà una nova rambla que connectarà les avingudes Vidal i Barraquer i Horta de Santa Maria.

La idea és donar continuïtat a les dues avingudes repetint la configuració de passeig de vianant central, carril bici i dues calçades laterals. Properament sortirà a licitació el projecte d'obres amb un pressupost de 300.000 euros i un termini d'execució de tres mesos. 

Projecte estació vella cambrils

L'objectiu de l’Ajuntament és reconnectar la vila amb la platja, eliminant la barrera arquitectònica que ha suposat l’edifici de l’estació i el traçat ferroviari durant més de 150 anys. 

Paraules clau:

Notícies relacionades