Back to top

El govern aprovarà el projecte de l'antiga Hispània al darrer ple abans de les eleccions

El pressupost final s'enfila fins als 22 milions d'euros, tot i que inicialment es va parlar de 15. L'explicació és l'increment del cost de l'aparcament que s'ha duplicat.

En el darrer plenari abans de les eleccions municipals, el govern de Reus té la intenció d'aprovar el projecte de remodelació de l'antiga Hispània. Un projecte que inclou la urbanització de la zona, un edifici d'habitatge protegit, un equipament municipal i un aparcament soterrat. Precisament l'increment del cost d'aquest aparcament és el que ha provocat que el pressupost final s'apugi fins als 22 milions d'euros. 

Aquest és un projecte que ha comptat amb l'oposició per part de la CUP i d'alguns veïns de la zona després de la descoberta de residus contaminants al solar on hi havia les antigues cotxeres. 

Desenvolupament de pisos protegits

L'actual govern ha volgut durant tot el mandat endegar la construcció d'habitatges protegits. A l'antiga Hispània està previst que se'n construeixin una seixantena. També s'ha volgut desenvolupar l'oferta de pisos de protecció oficial al barri del Carme, amb la dinamització urbanística prevista a l'actual aparcament de Sant Benet. 

Paraules clau:

Notícies relacionades