Back to top

El govern central obre la porta a la construcció de l'estació intermodal de Reus

L'agenda catalana pel Corredor del Mediterrani prioritza, en aquests moments, les connexions amb el Port de Barcelona, la doble via entre Vandellòs i el Camp de Tarragona i fer l'ample europeu entre Vila-seca i Castellbisbal
El govern central obre la porta a la construcció de l'estació intermodal de Reus

La Taula Estratègica del Corredor del Mediterrani s'ha reunit aquest dilluns a Barcelona. El govern català ha qualificat de satisfactòria la trobada ja que el Govern de l'estat comparteix l'agenda catalana del Corredor Mediterrani.

En aquest sentit, es contemplen projectes com les connexions amb el Port de Barcelona, la doble via entre Vandellòs i el Camp de Tarragona i fer l'ample europeu entre Vila-seca i Castellbisbal.

Pel que fa a l'estació intermodal al sud de l'Aeroport de Reus, Vicent Boira, coordinador del Corredor Mediterrani del govern espanyol, ha reculat respecte les afirmacions que va fer, fa unes setmanes, a la Cambra de Comerç de Tarragona i ha obert la porta a la construcció d'aquest equipament. 'En cap moment vaig dir que no es faria aquesta estació, només vaig comentar una evidència que ara està aturada. El futur de l'estació intermoda de Reusl dependrà del replantejament del projecte i que compti amb el suport de tothom i que estigui dins dels paràmetres econòmics de la Generalitat i del govern central', ha indicat Boira. 

Paraules clau:

Notícies relacionades