Back to top

El Govern confirma la compra dels terrenys per Hard Rock

El projecte turístic de Hard Rock, entre Salou i Vila-seca, podria començar a prendre forma en els pròxims mesos. Després d'anys de parlar d'un complex hoteler i d'oci i d'arranjar normatives i lleis a nivell parlamentari, finalment la Generalitat ha fet oficial que comprarà els terrenys de la Caixa.
Poblet

El Govern de la Generalitat exercirà l'opció de compra dels terrenys de Hard Rock. Així ho ha confirmat el Conseller de Territori, Damià Calvet, durant la sessió de control al Govern al ple del Parlament d'aquest dimecres al matí, a preguntes del diputat de Catalunya en Comú Podem David Cid.

Cid s'ha fet eco de la denúncia, ara fa pocs dies, de la plataforma Aturem BCN World i els ecologistes del GEPEC, que asseguraven que hi havia un acord per la compravenda dels terrenys a la Caixa per un valor de 120 milions d'euros, el que consideraven un disbarat, ja que es pagaria amb diners públics per un projecte que és una inversió privada.

Calvet assegura que tot plegat es farà amb llum i taquígrafs i que el Govern treballa per crear les condicions que permetin desenvolupar el projecte que titlla d'estratègic per l'economia de la Costa Daurada.

El fins ara alcalde de Vila-seca i encara president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, se suma a la línia de Calvet i defensa com s'ha gestat el projecte turístic. Poblet ha fet aquestes declaracions en un dels darrers actes que ha protagonitzat com a president de la Diputació. El pròxim 2 de juliol està previst el ple de constitució del nou plenari i en el qual es nomenarà nou president. Un dels noms que sona amb força és el de la republicana Noemí Llauradó.

Notícies relacionades